ACASĂ

logo kodru

COMANDĂ

 RECENZII

CONTACTEAZĂ-NE
Expediază
Expediază
Formularul a fost expediat - îți mulțumesc.
Te rugăm să îndeplinești toate câmpurile obligatorii!

INSTAGRAM

FACEBOOK

URMĂREȘTE-NE

kodru logo

KODRU.2021

 

CONTACT

kodru contact

+40740691887

kodru email

kodru.pelemn@gmail.com

kodru facebook
kodru instagram

recenzii

recenzii  recenzii aici sunt toate parerile clientilor nostri TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.

 

TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUITABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI

TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.TABLOUL PE LEMN ESTE O IMAGINE/POZĂ/SELFIE IMPPRIMATĂ ÎN RAZE UV DIRECT PE O PLACĂ ASAMBLATĂ DIN LEMN NATURAL. SUPRAFAȚA LEMNULUI ESTE  ȘLEFUITĂ CA SĂ EVIDENȚIEZE PROFUND FIBRA ȘI STRUCTURA LEMNULUI, ASTFEL, CÂND PRIVEȘTI TABLOUL, VEZI POZA PREFERATĂ DAR ȘI RELIEFUL BOGAT AL LEMNULUI.